Protein a jeho úloha

Protein samotný se skládá z malých stavebních jednotek zvaných aminokyseliny. Známe devět nezbytných aminokyselin potřebných pro optimální činnost organismu a několik zbytných, ale prospěšných aminokyselin.

Živočišný versus rostlinný protein ...velká nezodpovězená otázka

Doporučení vztahující se ke konzumaci proteinu obvykle vycházejí ze živočišných zdrojů potravin jako je maso, vejce a mléko. Vysoká konzumace živočišného proteinu se však obvykle rovná vysoké konzumaci tuku.

Sojový protein

Soja je rostlinou obsahující protein nejvyšší kvality. Sojové boby jsou jedinou zeleninou, která obsahuje kompletní řadu proteinu. Znamená to, že sojové boby obsahují všech devět nezbytných aminokyselin. Navíc kvalita sojového proteinu je stejná jako kvalita proteinu v mléce, mase nebo vejcích. Sojový protein je dlouho účinkující a pomalu metabolizovaný. Soja nabízí veškerá pozitiva vysoce kvalitního proteinu a neobsahuje téměř žádný tuk!

Syrovátkový protein

Syrovátkový protein je zdrojem aminokyselin a spolu s mlékem vytváří bohatý krémový koktejl. Syrovátkový protein je rychle účinkující a rychle metabolizovaný. Náš program je bohatým zdrojem sojového proteinu. Poskytuje organismu veškerou výživu vyváženého jídla a přitom neobsahuje téměř žádné kalorie.

Bílkovinný doplněk je naše vlastní patentovaná směs syrovátkového a sojového proteinu, s jejíž pomocí získá zákazník adekvátní denní množství proteinu za minimálního přísunu kalorií.